MENU

Alles is leuk bij ons!

Door Motivista
|
Lezen in: 2 minuten

Geweldig dat we geen groep zijn maar een tof team. Waar we elkaar steeds inspireren en waardering voor elkaar hebben. Fantastisch dat iedereen zich open en eerlijk durft uit te spreken. Cool toch dat we exact van elkaar weten wie welke kennis heeft? Helemaal top ook dat onze directie deze richting gekozen heeft en ook echt ondersteund. Super dat elke afdeling zo goed met elkaar samenwerkt en precies elkaars doelen kent. Ongelofelijk toch dat we nooit meer de verkeerde vragen aan iemand stellen?

 

Het is een groot feest bij ons!

Hoe fijn is het om succesvol te zijn en die dingen op te leveren waar klanten blij van worden. Dat je ’s avonds met een lach op je gezicht weer naar huis toe gaat. Wel een beetje later, omdat er een kroonkurk van de champagnefles de lucht in schoot. Om de resultaten van het te vroeg opgeleverde project samen te vieren. Proost!

Waarom is het bij ons zo leuk?

Omdat het team een enorme energieboost gekregen heeft. Wij kijken naar de mensen die dat mooie team vormen. Dat is het allerbelangrijkste. We hebben een cultuur ontwikkeld waarin het heel gewoon is om vrijuit te kunnen spreken. Omdat daar juist vooruitgang en ontwikkeling vandaan komt. Aangeleerde patronen kennen wij niet. Omdat we namelijk elke dag leren en vooruitgaan. Dat is onze nieuwe mindset! Niet blijven steken, maar de wil om met z’n allen vooruit te blijven kijken en hogere doelen na te streven. Wij willen gewoon vooruitstrevend zijn en voorsprongen blijven creëren. Niets leuker dan dat!

Hoe wij het leuk houden?

We zijn bewust van elkaars kwaliteiten. Daardoor kunnen we elkaar prima aanvullen. Sterker nog, we weten precies waar we elkaar voor nodig hebben, waardoor de expertise van elk teamlid zijn waarde bewijst. Als we ergens verbeteringen zien dan pakken we zelf onze verantwoordelijkheid. Allemaal anders zijn, maakt ons team tot een topteam! Net zoals in topsport. Een spits ook niet laten keepen of andersom. We waarderen elkaar en gaan samen voor de winst van het totaal.

Herkenbaar?

Of kun je wel wat meer teamdynamiek gebruiken? Mogelijk dat je een onderbuikgevoel hebt dat dit bovenstaand geschetste beeld niet helemaal de realiteit bij is. Dat het anders moet weet je al lang, maar je weet niet hoe. Of dat het sneller moet, omdat er een deadline in gevaar komt. Het positieve nieuws is:

Het is leuk om het leuker te maken!

Zin in altijd leuk?

Ik heb voor Agile teams een booster ontwikkeld waarmee teams zelfs de ‘olifant in de kamer’ leren benoemen doordat zij nu echt eigenaarschap nemen op alles wat zij observeren.

Nieuwsgierig wat die energiebooster is?

Houd onze website de komende tijd goed in de gaten of bel!

 

Koffie of champagne?

Brainstormen zonder koffie is als bezinning zonder groene thee. Of proost je liever alvast op het succes dat we samen gaan behalen?
Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij zijn bezorgers van positieve impact. We dagen uit, verbinden en stimuleren mensen om zelf in actie te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen we door te focussen op mindset en gedrag, cultuur en leiderschap met onze integrale aanpak.

FOLLOW US ON

Schrijf een reviewEvaluatieformulier trainingen

Motivista

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
 
Karin Werlemann
© 1991-2024 Motivista | Alle rechten voorbehouden
Realisatie: Blauwe Nacht
Top